Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Περιφερειακή Εκδήλωση ΣΕΤΕ στην Κέρκυρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κέρκυρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η δεύτερη περιφερειακή εκδήλωση του ΣΕΤΕ. Από τη πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Βερνίκος. Στόχος της περιφερειακής εκδήλωσης ήταν η επαφή του Συνδέσμου με το σύνολο των επιχειρηματιών του ελληνικού τουρισμού οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο του ΣΕΤΕ για την Περιφέρεια, ο απολογισμός του έργου της MARKETING GREECE και του ΙΝΣΕΤΕ, καθώς και ο προγραμματισμός των επομένων δράσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Δήμαρχος Κέρκυρας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος.

Ο Προέδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική οικονομία και τους επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα. Το Περιφερειακό Γραφείο Ιονίων Νήσων θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην τοπική κοινωνία ως στρατηγικός σύμβουλος της Περιφέρειας, των τοπικών αρχών, της τοπικής επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας του τουρισμού.”  

Ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Ιονίων Νήσων και παρουσίασε το αναλυτικό πλάνο ενεργειών που η εταιρεία έχει σχεδιάσει και υλοποιεί για την Περιφέρεια, δηλώνοντας ότι: «Ενισχύουμε την Περιφέρεια με μια πολυεπίπεδη στρατηγική επικοινωνίας που περιλαμβάνει ψηφιακή διαφήμιση, ενέργειες δημοσίων σχέσεων και διαδικτυακών διαγωνισμών, προωθώντας συναρπαστικές ιστορίες που οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν στο Ιόνιο.»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, τόνισε τη σημασία των περιφερειακών γραφείων του ΣΕΤΕ και δήλωσε ότι: «με πλήρως ενεργό το περιφερειακό γραφείο των Ιονίων Νήσων και με μια σειρά προγραμματισμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι βέβαιο ότι ο ΣΕΤΕ έχει πλέον την επιχειρησιακή ικανότητα να συμβάλει ολιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων, με έμφαση στην ποιότητα.»

Οι περιφερειακές εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν από την Κεντρική Ελλάδα και την πόλη της Λαμίας, θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 και στη Ρόδο την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015.

Για να δείτε την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή της MARKETING GREECE, κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Ηλία Κικίλια, πατήστε εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο