Ο ΣΕΤE σε Αριθμούς

Τα Μέλη του ΣΕΤΕ προέρχονται από τέσσερις κατηγορίες:
  1. Τακτικά
  2. Έκτακτα
  3. Συνδεδεμένα
  4. Επίτιμα

TAKTIKA

Πανελλήνιες Κλαδικές
Ενώσεις Τουριστικών
Επιχειρήσεων
0
Πανελλήνιες Κλαδικές
Ενώσεις Τουριστικών
Επιχειρήσεων
0
Τουριστικές Επιχειρήσεις
0
Ενώσεις Φυσικών
Προσώπων
0

Εκτακτα

& λοιπά
Έκτακτα Μέλη
0

ΣυνδεδεμΕνα

Επιχειρήσεις
0
Τουριστικές Επιχειρήσεις
0

Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα των άμεσων και έμμεσων τουριστικών δραστηριοτήτων.

 

Οι Πανελλήνιες Κλαδικές Ενώσεις Τουριστικών Επιχειρήσεων εκπροσωπούν ιδίως τους κλάδους των καταλυμάτων, των τουριστικών γραφείων, των μεταφορών (αεροπορικών, χερσαίων και θαλάσσιων), των οργανωτών εκθέσεων & συνεδρίων και γενικότερα το σύνολο των κλάδων του Τουρισμού.

 

Ο ΣΕΤΕ, μέσω των 15 Πανελληνίων Κλαδικών Ενώσεων Τουριστικών επιχειρήσεων που αποτελούν Τακτικά Μέλη του, εκπροσωπεί εμμέσως περισσότερες από 52.000 επιχειρήσεις/επαγγελματίες που ανήκουν σε ένα μεγάλο φάσμα δυναμικών οικονομικών δραστηριοτήτων, ήτοι τα μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – καταλύματα, τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία, τις επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών και αυτοκινήτων, τα τουριστικά λεωφορεία, τις εκμεταλλεύσεις μαρίνων, τις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, τις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης, τις επιχειρήσεις οργάνωσης συνεδρίων κλπ. 

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο