Οι Άνθρωποι Μας

Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή µας. Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, αξιοποιώντας τα ταλέντα τους
και διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που λειτουργεί με σεβασμό και ασφάλεια.

Μαρία Γάτσου
Γενική Διευθύντρια
V
X

Η Μαρία εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΕΤΕ το 2018 ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και τον Σεπτέμβριο 2020 ανέλαβε Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου. Η Μαρία έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing Management από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το University of Surrey. Ξεκίνησε την
πολυετή πορεία στον κλάδο της επικοινωνίας το 2000. Εντάχθηκε στο δυναμικό της V+O Communication το 2005, όπου και απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία, το real estate, το λιανικό εμπόριο, κλπ. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στο
σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών πλάνων επικοινωνίας (media relations, public/local affairs, κλπ), στην επικοινωνιακή διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και κρίσεων, καθώς και στην οργάνωση εκδηλώσεων μικρής και μεγάλης εμβέλειας.

Γιώργος Αμβράζης
Σύμβουλος Προέδρου
V
X

Ο Γιώργος ανέλαβε το 2015 τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ και από τον Σεπτέμβριο 2020 έχει καθήκοντα Συμβούλου Προέδρου. Από το 2007 ήταν Γενικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και παράλληλα, από το 2013 έως και το 2018, Διοικητικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει στα Δ.Σ. Οργανισμών (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Οργανισμός Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (EΛΙΝΥΑΕ)), ως εκπρόσωπος των φορέων του Τουρισμού και είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αθήνας και έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος διοίκησης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και ομίλους στους τομείς του Εμπορίου και του Τουρισμού.

Μάρθα Κεσίσογλου
Σύμβουλος Προέδρου
V
X

H Μάρθα Κεσίσογλου είναι στέλεχος στον χώρο του Στρατηγικού Μάρκετινγκ, της Επικοινωνίας και της Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG).

Η προϋπηρεσία της περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την Τράπεζα NovaBank/ Millennium bcp, την Τράπεζα Πειραιώς και την Τράπεζα Eurobank, όπου ως την άνοιξη του 2021 ήταν Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Wholesale Banking, Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της έχει χειριστεί όλο το φάσμα εταιρικής και μάρκετινγκ επικοινωνίας (εταιρικές σχέσεις, διαχείριση κρίσεων, σχέσεις με τα ΜΜΕ, εταιρική εικόνα, σχέσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη, προιοντικό μάρκετινγκ λιανικής, μεγάλων εταιρειών και υψηλού προφίλ ιδιωτών, μάρκετινγκ start up εταιριών, στρατηγικές συνεργασίες, διαφήμιση, εταιρική κοινωνική ευθύνη – αειφορία και ESG μετασχηματισμός, μεγάλης κλίμακας χορηγίες). Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων (B.Sc.) από το Deree College και μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνιολογία από το University of Kent. 

Καλλιόπη Ανδριοπούλου
Memberships Officer
V
X

Η Καλλιόπη άρχισε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον
Μάιο του 2016. Ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία της το 1990 στην Εταιρεία Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ ΑΕ ενώ συνέχισε το 1996 ως υπεύθυνη Media & Communication στην εκδοτική εταιρεία MOTOTECH AE. Από το 2009 εργάστηκε ως διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών, που αφορά τον τουριστικό (Athens
Convention & Visitors Bureau-ACVB), επιχειρηματικό (Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας) και κοινωνικό βραχίονα (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα) του δήμου Αθηναίων.
Είναι κάτοχος Certificate Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας από το London Chamber of Commerce and Industry, καθώς και κάτοχος postgraduate diploma in Public Relations από το Athens Graduate School of Management – City College, London.

Ελισάβετ Βλάχου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου
V
X

Η Ελισάβετ ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Μάρτιο του 1998.
Ξεκίνησε την επαγγελματική της εμπειρία ως βοηθός F&B Manager στο ξενοδοχείο Cavo D’oro
(1996) και στη συνέχεια εργάστηκε στο International Cargo Gear Bureau ως γραμματέας
(1997). Κατά τη χρονική περίοδο 1994-1996 φοίτησε στο Business College of Athens (BCA),
Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Παράλληλα, απέκτησε το Hospitality Management Diploma του American Hotel & Motel Association AH&MA).
Έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency, 1997), και γνωρίζει αρκετά καλά γαλλικά.

Ελένη Γλαβά
Υπεύθυνη Γραμματείας
V
X

Η Ελένη άρχισε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Απρίλιο του 2002. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως γραμματέας στην εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων ASPECT HELLAS καθώς και στην εταιρεία ερευνών INFORMATION RESOURCES HELLAS (IRI). Ακολούθως, απέκτησε 7ετή εμπειρία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών και συγκεκριμένα στο τμήμα κρατήσεων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α.Ε. Φοίτησε στο Ινστιτούτο Επιχειρησιακών Σπουδών SELECTIKA, Τμήμα Κατάρτισης Στελεχών Γραμματέων Διοίκησης, καθώς και στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΑΕΔ Γαλατσίου, Τμήμα Κατάρτισης Διοικητικών και Οικονομικών Στελεχών Επιχειρήσεων. Έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (First Certificate in English, Cambridge,1990) και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Ιταλικά (Diploma di Lingua Italiana, Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, 1998).

Αγγελική Καραγκούνη
Content Manager
V
X

H Αγγελική σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Υπηρεσιών με ειδίκευση στον Τουρισμό. Έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση διάφορων projects στο μάρκετινγκ και στον τουρισμό. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Johnson & Johnson Hellas, συνέχισε στο χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης, προτού προχωρήσει ως Project Manager στον ΣΕΤΕ το 2009. Έχει συμβάλλει σε ερευνητικά έργα του Συνδέσμου, όπως το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης προς το 2020 και το σχέδιο για την ενσωμάτωση της γαστρονομίας στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού. Έχει επικεντρωθεί σε έργα που ενισχύουν τις διατομεακές συνδέσεις με αποτέλεσμα να μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερομένων (κάτοικοι, εταιρείες, επισκέπτες, διαμορφωτές πολιτικής) και να αποδώσει σύνθετες έννοιες όπως o τουρισμός. Από το 2018, η Αγγελική ανέλαβε τον ρόλο του Content Manager με κύριες προτεραιότητές τη δημιουργία και διάχυση κατάλληλου περιεχομένου -μέσω ψηφιακών και φυσικών καναλιών- για την προσέλκυση, ενημέρωση και διατήρηση του ενδιαφέροντος στοχευμένων κοινών.

Στάθης Κουσουνής
Δημοσιογράφος, Γραφείο Τύπου
V
X

Ο Στάθης είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ. Από το 2017 ανέλαβε τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας και στη συνέχεια το γραφείο Τύπου του ΣΕΤΕ. Από το 1990 έως το 2017, ήταν οικονομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Καθημερινή». Ειδικότερα, από το 1994 έως το 2017 ήταν υπεύθυνος για το τουριστικό ρεπορτάζ. Παράλληλα, από το 2005 έως το 2010, διετέλεσε Αρχισυντάκτης της ταξιδιωτικής-τουριστικής εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» που μεταδιδόταν καθημερινά από την ΕΡΤ. Συνεργάστηκε ως αρθρογράφος για θέματα τουρισμού από το 1994 έως το 2005 με την εφημερίδα «Ισοτιμία» και από το 2000 έως το 2001 με την εφημερίδα «Σύμβουλος». Άρθρα και ρεπορτάζ του έχουν δημοσιευθεί σε τουριστικά περιοδικά και εξειδικευμένους τουριστικούς Οδηγούς όπως το Τravelling News, Gold Art Conference, TTG Greece & Cyprus, Ελλάδα και Τουρισμός, Τουριστική Αγορά, Xρήμα και Τουρισμός, Μοney By Metropolis, Τravelogue και Τοurism and Property. Ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που συνεργάστηκε για τη δημιουργία του τουριστικού site tornosnews.gr, το 2014. Έχει συντονίσει συζητήσεις με θέματα που αφορούν στον ελληνικό τουρισμό και έχει καλύψει επανειλημμένως από το 1996 την ελληνική παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο, συμμετέχοντας σε δημοσιογραφικές αποστολές. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας», απ’ όπου αποφοίτησε το 1991.

Αγγελική Παπαγεωργίου
Events Manager
V
X

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διοργάνωσης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, η Αγγελική ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Αύγουστο του 2014. Εργάστηκε ως Junior Consultant στην Εταιρεία Συμβούλων Value Delivery και ως Project Executive στο Τμήμα Συνεδρίων της C&C International και ως Events Manager στην Agro-Know Technologies. Παράλληλα με την εργασία της, απέκτησε τον τίτλο του Certified Systemic Analyst in Project Management από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MEd Educational Leadership, Policy & Development από το University of Bristol.