Οι Άνθρωποι Μας

Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή µας. Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, αξιοποιώντας τα ταλέντα τους
και διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που λειτουργεί με σεβασμό και ασφάλεια.

Αλέξανδρος Θάνος
Εντεταλμένος Σύμβουλος
V
X

Ο Αλέξανδρος Θάνος είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΤΕ. Διαθέτει μακρά και εξέχουσα εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού και των κοινών, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας, ανάπτυξης και περιβάλλοντος καθώς και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατά τα έτη 2011 – 2016, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2016-2019, Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2019-2021 και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το 2022 ως τον Ιούνιο του 2023.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κοινωνιολογία, διπλωματούχος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University, με ειδίκευση στην Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρειών.

Μαρία Γάτσου
Γενική Διευθύντρια
V
X

Η Μαρία εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΕΤΕ το 2018 ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και τον Σεπτέμβριο 2020 ανέλαβε Γενική Διευθύντρια του ΣΕΤΕ. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing Management από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το University of Surrey. Ξεκίνησε την πολυετή πορεία στον κλάδο της επικοινωνίας το 2000.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της V+O Communication το 2005, όπου και απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία, το real estate, το λιανικό εμπόριο, κλπ. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών πλάνων επικοινωνίας (media relations, public /local affairs, κλπ), στην επικοινωνιακή διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και κρίσεων, καθώς και στην οργάνωση εκδηλώσεων μικρής και μεγάλης εμβέλειας.

Από το 2020, είναι μέντορας του προγράμματος egg – enter•grow•go, ενισχύοντας ενεργά την νεανική επιχειρηματικότητα. Στο ίδιο πλαίσιο, από τον Μάιο 2023, η Μαρία εξελέγη Μέλος ΔΣ του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού JA Greece – Junior Achievement Greece.

Γιώργος Αμβράζης
Σύμβουλος Προέδρου
V
X

Ο Γιώργος ανέλαβε το 2015 τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ και από τον Σεπτέμβριο 2020 έχει καθήκοντα Συμβούλου Προέδρου. Από το 2007 ήταν Γενικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και παράλληλα, από το 2013 έως και το 2018, Διοικητικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει στα Δ.Σ. Οργανισμών (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Οργανισμός Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (EΛΙΝΥΑΕ)), ως εκπρόσωπος των φορέων του Τουρισμού και είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αθήνας και έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος διοίκησης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και ομίλους στους τομείς του Εμπορίου και του Τουρισμού.

Καλλιόπη Ανδριοπούλου
Memberships Officer
V
X

Η Καλλιόπη άρχισε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Μάιο του 2016. Ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία της το 1990 στην Εταιρεία Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ ΑΕ ενώ συνέχισε το 1996 ως υπεύθυνη Media & Communication στην εκδοτική εταιρεία MOTOTECH AE. Από το 2009 εργάστηκε ως διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών, που αφορά τον τουριστικό (Athens Convention & Visitors Bureau-ACVB), επιχειρηματικό (Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας) και κοινωνικό βραχίονα (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα) του δήμου Αθηναίων. Είναι κάτοχος Certificate Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας από το London Chamber of Commerce and Industry, καθώς και κάτοχος postgraduate diploma in Public Relations από το Athens Graduate School of Management – City College, London.

Ελισάβετ Βλάχου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου
V
X

Η Ελισάβετ ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Μάρτιο του 1998. Ξεκίνησε την επαγγελματική της εμπειρία στο ξενοδοχείο Cavo D’oro και στη συνέχεια εργάστηκε στο International Cargo Gear Bureau ως γραμματέας. Φοίτησε στο Business College of Athens (BCA), Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα απέκτησε το Hospitality Management Diploma του American Hotel & Motel Association. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνωρίζει αρκετά καλά γαλλικά.

Ελένη Γλαβά
Υπεύθυνη Γραμματείας
V
X

Η Ελένη άρχισε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Απρίλιο του 2002. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως γραμματέας στην εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων ASPECT HELLAS καθώς και στην εταιρεία ερευνών INFORMATION RESOURCES HELLAS (IRI). Ακολούθως, απέκτησε 7ετή εμπειρία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών και συγκεκριμένα στο τμήμα κρατήσεων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α.Ε. Φοίτησε στο Ινστιτούτο Επιχειρησιακών Σπουδών SELECTIKA, Τμήμα Κατάρτισης Στελεχών Γραμματέων Διοίκησης, καθώς και στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΑΕΔ Γαλατσίου, Τμήμα Κατάρτισης Διοικητικών και Οικονομικών Στελεχών Επιχειρήσεων. Έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Ιταλικά.

Ηλέκτρα Καλούδη
Marketing & PR
V
X

Η Ηλέκτρα έχει εργαστεί σε Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων σημαντικών επιχειρήσεων, όπως το STAR Channel, η DIALOGUE PR, η Longchamp και η VML. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε την οικογενειακή εταιρεία επικοινωνίας Contact Communications. Tο 2022 ανέλαβε Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υφυπουργού Σύγχρονου Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού έως τη λήξη της θητείας του.

Κατέχει πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Westminster, και μεταπτυχιακό τίτλο Arts & Cultural Management από το Rome Business School.

Αναστασία Μάκου
Corporate Communications Coordinator
V
X

Η Αναστασία Μάκου είναι Corporate Communications Coordinator του ΣΕΤΕ.

Έχει εργαστεί για σχεδόν 20 χρόνια στους κλάδους της Μετάφρασης, της Εκπαίδευσης και της Επικοινωνίας, σε επιφανή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Οργανισμούς, όπως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το ICPS Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών και ο ΟΠΑΠ. Η τελευταία της στάση ήταν στη Generation Y, International e-Business Hub, ως Marketing & Communications Manager.

Διαθέτει πτυχίο Μετάφρασης / Διερμηνείας από το Manchester College of Arts and Technology και μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΑ) στη Λογοτεχνική Μετάφραση από το University of East Anglia, με γλώσσες εργασίας τα Ελληνικά, τα Τσεχικά, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

Αγγελική Παπαγεωργίου
Events Manager
V
X

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διοργάνωσης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, η Αγγελική ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ τον Αύγουστο του 2014. Εργάστηκε ως Junior Consultant στην Εταιρεία Συμβούλων Value Delivery και ως Project Executive στο Τμήμα Συνεδρίων της C&C International και ως Events Manager στην Agro-Know Technologies. Παράλληλα με την εργασία της, απέκτησε τον τίτλο του Certified Systemic Analyst in Project Management από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MEd Educational Leadership, Policy & Development από το University of Bristol.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο