Μαρία Γάτσου

Μαρία Γάτσου

Η Μαρία εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΕΤΕ το 2018 ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και τον Σεπτέμβριο 2020 ανέλαβε Γενική Διευθύντρια του ΣΕΤΕ. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing Management από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το University of Surrey. Ξεκίνησε την πολυετή πορεία στον κλάδο της επικοινωνίας το 2000.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της V+O Communication το 2005, όπου και απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία, το real estate, το λιανικό εμπόριο, κλπ. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών πλάνων επικοινωνίας (media relations, public /local affairs, κλπ), στην επικοινωνιακή διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και κρίσεων, καθώς και στην οργάνωση εκδηλώσεων μικρής και μεγάλης εμβέλειας.

Από το 2020, είναι μέντορας του προγράμματος egg – enter•grow•go, ενισχύοντας ενεργά την νεανική επιχειρηματικότητα. Στο ίδιο πλαίσιο, από τον Μάιο 2023, η Μαρία εξελέγη Μέλος ΔΣ του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού JA Greece – Junior Achievement Greece.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο