Συνάντηση ΣΕΤΕ με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Συνάντηση ΣΕΤΕ με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη και την ηγεσία του Υπουργείου συναντήθηκαν στις 4 Ιουλίου ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Παράσχης και Μέλη του Προεδρείου του Συνδέσμου.

Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, επανήλθε το αίτημα για ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ σε τουρισμό-μεταφορές 11% και εξηγήθηκε επαρκώς, πως η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη βραχυχρόνια μίσθωση, θα λειτουργήσει θετικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Συζητήθηκαν, επίσης, το θέμα επίσπευσης διαδικασιών για τον αιγιαλό καθώς και ευρύτερα εργασιακά θέματα του τομέα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΣΕΤΕ οι κ.κ. Γιάννης Παράσχης, Πρόεδρος ΔΣ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος, Καλλίνικος Καλλίνικος, Αντιπρόεδρος, Αγάπη Σμπώκου, Αντιπρόεδρος, Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας και Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος.

Από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, συμμετείχαν οι κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός, Χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα φορολογικής πολιτικής και Θάνος Πετραλιάς, Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο