Συνάντηση ΣΕΤΕ με την Υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση ΣΕΤΕ με την Υπουργό Τουρισμού

Το Προεδρείο και Μέλη της Εισηγητικής Επιτροπής του ΣΕΤΕ πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 5 Ιουλίου την πρώτη επίσημη συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη και την Υφυπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη.

Έμφαση δόθηκε στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα κατά τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα και με τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στην Εθνική Στρατηγική για τον Τουρισμό Ι Σχέδια Δράσης 2030 του ΣΕΤΕ.

Παράλληλα, συζητήθηκαν κλαδικά θέματα του τομέα, ενώ στα επόμενα βήματα προγραμματίζονται επί μέρους συναντήσεις. Τον ΣΕΤΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Παράσχης, οι Αντιπρόεδροι, κ.κ. Γρηγόρης Τάσιος, Παναγιώτης Τοκούζης, Λύσανδρος Τσιλίδης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Καλλίνικος Καλλίνικος, Αγάπη Σμπώκου, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, κ. Εμμανουήλ Γιαννούλης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γιώργος Βερνίκος, το Μέλος ΔΣ, κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Αλέξανδρος Θάνος και η Γενική Διευθύντρια, κα Μαρία Γάτσου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο