Συνάντηση ΣΕΤΕ με την Υπουργό Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση ΣΕΤΕ με την Υπουργό Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Το Προεδρείο και Μέλη της Εισηγητικής Επιτροπής του ΣΕΤΕ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιo.

Στο πλαίσιο της συζήτησης τονίστηκε ο κεντρικός ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας και διαχείρισης των προορισμών. Έμφαση δόθηκε σε θέματα ισόρροπης ανάπτυξης που προκύπτουν από τα Σχέδια Δράσης ανά Περιφέρεια (εκσυγχρονισμός δημοσίων υποδομών, χρόνοι εκτέλεσης δημοτικών έργων, ψηφιακός μετασχηματισμός, προστασία του περιβάλλοντος / βιωσιμότητα, κα), καθώς και στους στρατηγικούς στόχους σταδιακής διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου, βιώσιμης χωρικής επέκτασης της τουριστικής δραστηριότητας σε Περιφέρειες και περιοχές με αναπτυξιακές δυνατότητες και αύξησης της μέσης δαπάνης και της διάρκειας παραμονής ανά επισκέπτη.

Παράλληλα, συζητήθηκε σειρά ζητημάτων, όπως θέματα στελέχωσης δημοσίων υπηρεσιών, επίσπευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, ρύθμιση βραχυχρόνιας μίσθωσης, πρόσβαση σε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των ΠΕΠ και του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Οι συμμετέχοντες από πλευράς ΣΕΤΕ: Γιάννης Παράσχης, Πρόεδρος ΔΣ, Γρηγόρης Τάσιος, Α’ Αντιπρόεδρος, Λύσανδρος Τσιλίδης, Αντιπρόεδρος, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος, Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Μέλος ΔΣ, Σταύρος Μήτσης, Μέλος ΔΣ, Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος και Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο