Συμμετοχή της Υπουργού Τουρισμού στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΤΕ

Συμμετοχή της Υπουργού Τουρισμού στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΤΕ

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΤΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023. Η Υπουργός συζήτησε με τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Παράσχη, και τα Μέλη του ΔΣ, σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων:

➡ Τη θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2023. 
➡ Την σημασία ανάπτυξης κοινού βηματισμού μεταξύ του ΣΕΤΕ και του Υπουργείου.
➡ Τον κοινό στόχο για βιώσιμη διαχείριση προορισμών, με εμπλουτισμό και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος και ανάδειξη νέων προορισμών και εμπειριών, σε συνεργασία με την Marketing Greece και το ΙΝΣΕΤΕ.
➡ Την περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας και ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος διεθνώς.
➡ Το στοίχημα της επόμενης ημέρας για ισχυρό, ανταγωνιστικό και βιώσιμο τουρισμό, με την αειφορία στο επίκεντρο.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουριστικός τομέας, μεταξύ αυτών η κλιματική αλλαγή, η διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, η ανάγκη για άμβλυνση της εποχικότητας, η αυξημένη ανάγκη τήρησης της νομιμότητας με ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου, τα εργασιακά ζητήματα, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, η ανάγκη ρύθμισης βραχυχρόνιων μισθώσεων, το χωροταξικό και θέματα αεροναυτιλίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο