Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Συμμετοχή Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Περιφερειακό Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο ««Θεσσαλονίκη 2030: Σχεδιάζοντας ένα άλλο αστικό μέλλον» και συγκεκριμένα στη θεματική «Τουρισμός & Εξωστρέφεια» που διοργάνωσε η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των φορέων και ειδικών του τουρισμού καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης της πόλης, σήμερα περισσότερο από ποτέ. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως γαμήλιος – νεανικός τουρισμός, εκπαιδευτικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός κ.ά. διαμέσου ενεργειών όπως η διπλωματία των πόλεων, το πρόγραμμα ‘Study in Thessaloniki’κλπ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο