Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ για την απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου

Η απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, ξεχώρισε για τις πρωτοποριακές του ιδέες και το ενδιαφέρον του για τα κοινά. Υπήρξε υπέρμαχος του κοινωνικού διαλόγου, παράγοντας με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος  σημαντικό έργο, από τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε και ιδιαίτερα ως πρόεδρος στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, την περίοδο 2000-2006. Προσέφερε πολλά και υπηρέτησε ουσιαστικά και αθόρυβα τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΣΕΤΕ, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο