Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ για την απώλεια του Κώστα Μαντωνανάκη

O ΣΕΤΕ, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Μαντωνανάκη, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ξεκινώντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα από τον κλάδο του εμπορίου, υπήρξε στη συνέχεια ένας εκ των πρωτοπόρων επιχειρηματιών στον τουριστικό τομέα, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την παροχή πολυτελών υπηρεσιών στον χώρο της φιλοξενίας. Με επιμονή και μεθοδικότητα, συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση της Ελούντας ως προορισμού υψηλού επιπέδου με διεθνή αναγνωρισιμότητα.

Ο Κώστας Μαντωνανάκης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για τη διορατικότητα, τη δημιουργικότητα, το ήθος και την κοινωνική προσφορά του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο