Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Εμβάθυνση συνεργασίας ΣΕΤΕ – ΣΤΕΚ

Στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, την οποία χαιρέτισαν ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Άγγελος Λοΐζου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ αναφέρθηκε στην υπερφορολόγηση του τομέα στην Ελλάδα, σε αντιδιαστολή με την προσπάθεια που γίνεται στην Κύπρο, ώστε ο ΦΠΑ από το 9% να μειωθεί κατά μια ποσοστιαία μονάδα.

Στο ευρύτερο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η εμβάθυνση της συνεργασίας ΣΤΕΚ και ΣΕΤΕ, καθώς και η πιθανότητα δημιουργίας του MarketingCyprus, στο πρότυπο της Marketing Greece, παρέχοντας τεχνογνωσία στην Κύπρο.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο