Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

SETE Training: Τρίτος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων

To SETE Training συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα. 

Μέσω της διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην οποία συμμετέχουν επιχειρηματίες του τουρισμού, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, διοργανώνονται στοχευμένα σεμινάρια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού & της φιλοξενίας.

Οι θεματολογίες θα καλύψουν μια σειρά τεχνικών σεμιναρίων, όπως σεμινάρια γαστρονομίας, masterclass ψηφιακού marketing, καθώς και μια πληθώρα σεμιναρίων διοίκησης & λειτουργικής διαχείρισης, όπως εξυπηρέτηση πελατών, λιτή διαχείριση διαδικασιών, διαχείριση παράπονων, budgeting & cost control κ.α.

Το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ καλύπτει έως το 70% του κόστους των σεμιναρίων του SETΕ Training, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής, προϊστάμενους τμημάτων, διευθυντές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απόλυτα στοχευμένα προγράμματα, που θα τους αναπτύξουν σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν. 

Δείτε σχετικά με το SETE Training και τις δράσεις του EΔΩ.

Κλείστε τη δική σας θέση σε ένα σεμινάριο SETE Training ΕΔΩ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο