Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Oι εκπαιδευτικές δράσεις του SETE Training σε 12 πόλεις

Με την υλοποίηση 55 σεμιναρίων σε 12 πόλεις ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις του SETE Training, για την περίοδο Οκτώβριος 2017 – Απρίλιος 2018. 

Αναλυτικά, τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στη Σκιάθο, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο, στα Χανιά, στη Χαλκιδική, στο Λουτράκι, στην Κατερίνη και στον Βόλο. Στα σεμινάρια, αναπτύχθηκαν 29 θεματολογίες από τους 23 εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες σε αυτά έφθασαν τους 1.160. 

Τα προγράμματα οργανώνονται από το SETE Training, μετά από έρευνα εκπαιδευτικών αναγκών που εκπονεί το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), ετησίως, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το ΙΝΣΕΤΕ κάλυψε για τους συμμετέχοντες σε ποσοστό από 50% έως 70% το κόστος παρακολούθησης των σεμιναρίων. Έτσι, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, με μικρότερη δαπάνη συμμετοχής, να βελτιώσουν κατά 50%  τις γνώσεις τους πάνω στα αντικείμενα των σεμιναρίων, όπως έδειξαν οι αξιολογήσεις των προγραμμάτων. 

Η πληρότητα των σεμιναρίων έφθασε σε ποσοστό 99%. 

Ο νέος κύκλος προγραμμάτων του SETE Training για την περίοδο Οκτώβριος 2018 – Απρίλιος 2019, θα ανακοινωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, με αφορμή την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών δράσεων για την προηγούμενη περίοδο και ενόψει του νέου κύκλου προγραμμάτων δήλωσε τα εξής: 

«Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ αναδεικνύεται, καθημερινά, σε έναν δυναμικό μοχλό υποστήριξης της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό. Το SETE Training, του INΣΕΤΕ, το οποίο υλοποιεί τις δράσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης, ασχολείται συστηματικά και ολοκληρωμένα με προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες των επαγγελματιών του κλάδου και με θεματολογίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς. Βασική φιλοσοφία των εκπαιδευτικών μας δράσεων, είναι να συμβάλλουν στην ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να τους προσφέρουν γνώσεις και δεξιότητες που θα κάνουν τη διαφορά, τόσο στην εργασιακή τους ζωή, όσο και στην ανταγωνιστικότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουν». 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.