Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Σεμινάριο Στελέχωσης και Διαχείρισης Απόδοσης από το SETE Training

Στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Στελέχωση και Διαχείριση Απόδοσης» προχωρά το SETE Training, στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου, 2016 σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεων Επιχειρήσεων.

Το ολοκληρωμένο σεμινάριο έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και απευθύνεται σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων και προϊσταμένων, που εμπλέκονται ενεργά στην στελέχωση των επιχειρήσεων και την διαδικασία αξιολόγησης συνεργατών.

Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Βελτιώσουν την γενικότερη διαδικασία πρόσληψης εργαζομένων που ακολουθούν στις επιχειρήσεις τους
  • Προσελκύσουν ταλέντα μέσα από πρωτοποριακές τακτικές  προσέλκυσης και επιλογής νέων στελεχών
  • Να υλοποιήσουν  οι ίδιοι πρακτική άσκηση σε τεχνικές συνεντεύξεων, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως υπεύθυνοι συνεντεύξεων – συμπεριλαμβάνοντας και το άνοιγμα και κλείσιμο της συνάντησης συνεργασίας για την συνέντευξη
  • Κατανοήσουν πώς να ρωτούν τις κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να συγκεντρώνουν τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται
  • Αποφεύγουν τις ‘παγίδες’ μίας συνέντευξης—Πολιτική Εργοδοσίας Ίσων Ευκαιριών (ΕΙΕ) 
  • Ερμηνεύσουν την επιρροή των προκλήσεων από την  διαδικασία εύρεσης νέων στελεχών στην  διαδικασία πρόσληψης
  • Προσδιορίσουν κατηγορίες για ‘Διερεύνηση’ και ‘Παράκαμψη’  ‘κατά την διαδικασία μίας συνέντευξης για να βρουν το ‘Τέλειο Πακέτο’
  • Προσδιορίσουν τα στοιχεία εκείνα που συντελούν στο να καταλήξουν σε μία στοιχειοθετημένη απόφαση

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους Performance Management Process, ποιος από αυτούς ταιριάζει στις επιχειρήσεις τους, πως θα το επικοινωνήσουν και ποιος είναι ο ρόλος της ομάδας διοίκησης σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ως πακέτο (Στελέχωση και Διαχείριση της Απόδοσης) ή να επιλέξουν την θεματολογία που επιθυμούν (Από το Α έως το Ω της στελέχωσης  / Συστήματα διαχείρισης Απόδοσης & Πειθαρχική Διαδικασία).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο