Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Το SETE Training και η Gastronomy Essentials υλοποιούν διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής

Λίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Ritz Paris και της παγκοσμίου φήμης σχολή “Ecole Ritz Escofier”, ο Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την Αθήνα, στις 10 & 11 Μαΐου 2016 για ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο σηματοδοτεί την επανεμφάνιση της σχολής στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Υπό τον συντονισμό της Gastronomy Essentials και σε συνεργασία με το SETE Training, το σεμινάριο έχει σκοπό να συνδέσει την παράδοση με το σήμερα. Στις δύο ημέρες, θα παρουσιαστούν κλασσικές συνταγές ζαχαροπλαστικής, του μεγάλου Γάλλου Αρχιμάγειρα, Auguste Escoffier, που έμειναν χαραγμένες, στην παγκόσμια γαστρονομική ιστορία καθώς επίσης και συνταγές, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές «υψηλής» ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες, πέρα από τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής, θα παραλάβουν πιστοποιητικό από την RitzEscofier, μαζί με εγχειρίδιο σημειώσεων του διήμερου σεμιναρίου.

Θα υπάρχει γευστική δοκιμή σε όλες τις συνταγές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο