Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Περιφερειακή Εκδήλωση Πελοποννήσου

Στόχος του ΣΕΤΕ η άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, στην Τρίπολη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η τέταρτη περιφερειακή εκδήλωση του ΣΕΤΕ. Στόχος της περιφερειακής εκδήλωσης ήταν η επαφή του Συνδέσμου με το σύνολο των επιχειρηματιών του ελληνικού τουρισμού οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και η ανάλυση των στρατηγικών προτεραιοτήτων που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν για την θωράκιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο του ΣΕΤΕ για την Περιφέρεια, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων προορισμών, ο απολογισμός του έργου της MARKETING GREECE και του ΙΝΣΕΤΕ, καθώς και ο προγραμματισμός των επομένων δράσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και ο Πρόεδρος του τουριστικού οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.

 

undefinedundefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο