Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Μήνυμα του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Σε μια ημέρα που φέτος έχει αφιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στις ψηφιακές τεχνολογίες, επιλέγουμε να μην μιλήσουμε για μια ακόμα καλή χρονιά σε επίπεδο αφίξεων και εσόδων. Θέλουμε να εστιάζουμε στο «αύριο» του τουρισμού, αλλά κυρίως στο «αύριο» της παγκόσμιας οικονομίας και κατ’ επέκταση στο μέλλον όλων μας.

Το μέλλον είναι σήμερα, ας αδράξουμε την ευκαιρία.

Η ψηφιακή επανάσταση δεν περιμένει κι εμείς, ο τουριστικός τομέας, οφείλουμε να την ακολουθήσουμε.

Να περάσουμε από τα παραδοσιακά, σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Να επαναπροσδιορίσουμε την ανταγωνιστικότητά μας.

Αυτός ο μετασχηματισμός αποτελεί όρο επιβίωσης όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά και για ολόκληρη την ελληνική οικονομία.

Ο ΣΕΤΕ αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των αλλαγών, εκτός των άλλων ενεργειών, αφιερώνει το ετήσιο συνέδριό του στη μετάβαση του τουρισμού στη νέα ψηφιακή εποχή.

Με θέμα “Tourism in Transition”, στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν, νέες πρακτικές τοποθέτησης, προώθησης και προβολής προορισμών, νέα ψηφιακά εργαλεία που δημιουργούν χώρο για επιχειρηματικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα που οδηγούν στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού προϊόντος.

Εμείς από την πλευρά μας, ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος, αλλά και ως δυναμικός και εξωστρεφής κλάδος της ελληνικής οικονομίας, θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, πρωτοπόροι και δημιουργικοί αρωγοί σε κάθε νέα μεγάλη αλλαγή που εμφανίζεται.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο