Ο Αλέξανδρος Θάνος αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στον ΣΕΤΕ

Ο Αλέξανδρος Θάνος αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στον ΣΕΤΕ

Τα καθήκοντα του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει από τις 15 Ιουνίου 2023 ο κ. Αλέξανδρος Θάνος, μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Θάνος διαθέτει μακρά και εξέχουσα εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού και των κοινών, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας, ανάπτυξης και περιβάλλοντος καθώς και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατά τα έτη 2011 – 2016, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2016-2019, Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2019-2021 και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το 2022 ως την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στον ΣΕΤΕ.

Ο κ. Αλέξανδρος Θάνος είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κοινωνιολογία, διπλωματούχος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University, με ειδίκευση στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρειών.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Παράσχης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΣΕΤΕ τον Αλέξανδρο Θάνο. Ο Αλέξανδρος, με την άφιξή του, ενισχύει την ομάδα του ΣΕΤΕ, μεταξύ άλλων και σε έναν πολύ κρίσιμο τομέα για το μέλλον του Τουρισμού, αυτόν της συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με τον Αλέξανδρο και την αμέριστη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ και των στελεχών του, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα του ΣΕΤΕ στην ελληνική επιχειρηματικότητα και κοινωνία, αναδεικνύοντας τον εξέχοντα ρόλο του Τουριστικού Τομέα στην ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο