Η Marketing Greece στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Marketing Greece στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

Στις ανερχόμενες διεθνείς τάσεις στον τουρισμό και ειδικότερα στη σημασία διασύνδεσης του τουρισμού με τον πολιτισμό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η CEO της ΜarketingGreece, Ιωάννα Δρέττα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φοιτητές.

Η επίσκεψη της MarketingGreece στα Χανιά, την Τέταρτη, 22 Νοεμβρίου, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΕΤΕ με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο «Χώρος, Σχεδιασμός, και Δομημένο Περιβάλλον».

Πρόκειται για μια σειρά ενεργειών που έχει αναπτύξει ο ΣΕΤΕ με το Πολυτεχνείο Κρήτης και ειδικότερα τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, με ειδίκευση «Τουρισμός, πολιτισμός και μεσογειακός χώρος: Σύγχρονες σχεδιαστικές προσεγγίσεις» που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και θα κορυφωθεί στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, το 2020, με την απονομή «Βραβείου Αριστείας» στον απόφοιτο με την καλύτερη επίδοση στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Η κα Δρέττα στη συζήτηση που είχε με τους φοιτητές, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη προώθησης των εννοιών της αειφορίας και της διασύνδεσης του τουρισμού με τον  πολιτισμό, ως απαραίτητη συνθήκη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη χώρα μας. Επίσης, ανέδειξε τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν προς αυτή την κατεύθυνση εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τέλος, η CEO της MarketingGreece μίλησε για την αξία της συνεργασίας στο πλαίσιο των προγραμμάτων προβολής των προορισμών αλλά και για τις συνέργειες που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειες διαμόρφωσης του τουριστικού προϊόντος των περιοχών.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο