Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Σύγχρονος Επαγγελματίας του Τουρισμού»

Το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, υλοποιεί το πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Σύγχρονος Επαγγελματίας του Τουρισμού», που αποτελείται από μία σειρά στοχευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων αυτών είναι χρηματοδοτούμενο από το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ και έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν, να εξελίξουν και κυρίως, να εμβαθύνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές, των ανθρώπων που δίνουν πνοή στον ελληνικό τουρισμό.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:

  1. Διοίκηση & Πωλήσεις,
  2. Επισιτισμός και
  3. Γαστρονομία.

Απευθύνονται – στην πιλοτική αυτή φάση – σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους των τακτικών μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Η δράση στο σύνολό της προσβλέπει στο να γίνει ένας θεσμός, που στο μέλλον θα μπορέσει να αγκαλιάσει όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα.

Οι θεματολογίες έχουν επιλεχθεί, σχεδιαστεί και οργανωθεί, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης και με βασικό γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, που θα είναι αποτέλεσμα ενός ισχυρού και εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες (ανάλυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερομηνίες διεξαγωγής, δηλώσεις συμμετοχής, κόστος, κλπ) παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.