Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Η παγκοσμίου φήμης Lausanne Hospitality Consulting στην Κρήτη από το ΙΝΣΕΤΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα σεμιναρίων του SETE Training, εκπαιδευτικού πυλώνα του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), με την συνεργασία της Lausanne Hospitality Consulting, του ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne.

Τα σεμινάρια δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού να καταρτιστούν με γνώσεις και τεχνικές από τους κορυφαίους στο είδος τους.

Το επόμενο σεμινάριο με τίτλο «Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων»,  θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν θέματα σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας και του επισιτισμού, με τη διαθεσιμότητα συμμετοχών να ανέρχεται σε 25. Ήδη, σε συνεργασία με τη Lausanne Hospitality Consulting, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου τα δύο πρώτα σεμινάρια στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι το ΙΝΣΕΤΕ στο πλαίσιο της ανάπτυξης στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένα διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεργάζεται και με το υψηλού κύρους αμερικάνικο πανεπιστήμιο Cornell University.

 

Σχετικά με το Ecole hôtelière de Lausanne

Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές του για μία διεθνή καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Σχετικά με την εταιρεία Lausanne Hospitality Consulting

Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και στο Πεκίνο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο