Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Η παγκοσμίου φήμης Lausanne Hospitality Consulting αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

undefined

Το SETE Training, o εκπαιδευτικός πυλώνας του Ινστιτούτου, υποδέχεται το 2018 με μια νέα στρατηγική συνεργασία, με τη Lausanne Hospitality Consulting του ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού να καταρτιστούν με γνώσεις και τεχνικές από τους κορυφαίους στο είδος τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Lausanne Hospitality Consulting θα υλοποιηθούν, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους συμμετέχοντες, τρία (3) εξειδικευμένα σεμινάρια:

«Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων», κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν θέματα σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού.

Αθήνα από τις 26 Φεβρουαρίου 2018 έως την 1η Μαρτίου 2018

Ηράκλειο Κρήτης από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2018

 

«Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής», κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και οι στρατηγικές διανομής σε ξενοδοχεία

Αθήνα από τις 27 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 2 Μαρτίου 2018.

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες από το χώρο των τροφίμων και ποτών καθώς και διαχείρισης εσόδων, με τη διαθεσιμότητα συμμετοχών να ανέρχεται σε 75 για το σύνολο και των τριών (3) σεμιναρίων.

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το υψηλού κύρους αμερικάνικο πανεπιστήμιο Cornell University, συνεχίζει την ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με τη Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne, να επισφραγίζει τη δέσμευση του για ποιοτική και υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.

 

Σχετικά με το Ecole hôtelière de Lausanne

Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές του για μία διεθνή καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

 Σχετικά με την εταιρεία Lausanne Hospitality Consulting

Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο