Η επόμενη ημέρα για τη Ρόδο

Η επόμενη ημέρα για τη Ρόδο

Σε συνέχεια της πρόσφατης κρίσης που βίωσε η Ρόδος, στα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης περιλαμβάνονται η ανάγκη στήριξης των πληγεισών περιοχών και επιχειρήσεων αλλά και του συνόλου του νησιού από το κράτος, η ενίσχυση του brand Ρόδος και η στοχευμένη ανάπτυξη στρατηγικής επιμήκυνσης της σεζόν για την κάλυψη των απωλειών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Παράσχης, πραγματοποίησε τον Αύγουστο του 2023 επίσκεψη στο νησί της Ρόδου και τις πληγείσες περιοχές.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παράσχης συνομίλησε με μέλη του Συνδέσμου, τοπικούς φορείς και παράγοντες του νησιού για θέματα ανάκαμψης του ροδιακού τουρισμού στο σύνολό του. 

Επισημαίνοντας τα γρήγορα αντανακλαστικά όλων των εμπλεκόμενων για την επιτυχή και άμεση επαναλειτουργία και επαναφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού σε επιχειρησιακή κανονικότητα εντός λίγων ημερών, έμφαση δόθηκε στο τουριστικό προϊόν της Ρόδου, και την επόμενη ημέρα του brand Ρόδος. Ιδιαίτερη μνεία επίσης έγινε στην εξαιρετική φιλοξενία που επέδειξε όλη η Ρόδος για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των επισκεπτών καθ’ όλο το διάστημα της κρίσης των πυρκαγιών.

Ο ΣΕΤΕ, με στόχο την πολύπλευρη στήριξη της Ρόδου έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση προτεινόμενων μέτρων προς την ελληνική κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις του τομέα και συνεργάζεται με το Υπουργείο Τουρισμού για το Rhodes Pass, ενώ η Marketing Greece πραγματοποίησε έγκαιρα στοχευμένη καμπάνια προώθησης της Ρόδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο