Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Greece From Home : Η Ελλάδα μας από το Σπίτι

Στις συγκλονιστικές ημέρες που διανύουμε ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συνεργασία και την ένωση των δυνάμεων όλων μας, με σκοπό να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αναμονής για την επόμενη ημέρα σε όλο τον κόσμο.

Είναι λοιπόν, μεγάλη χαρά και τιμή που, μαζί με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, η Marketing Greece ανακοινώνει την πρωτοβουλία Greece From Home με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Με βασικό μήνυμα «από το σπίτι», η πρωτοβουλία Greece From Home, μεταξύ άλλων, προσκαλεί το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό να παραμείνει σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό, να ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και να εμπνευστεί από αυτές, μέσα από το πρωτότυπο περιεχόμενο του ανανεωμένου discovergreece.com.

 Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο