Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Διοικητικές Αλλαγές ΣΕΤΕ

Την αλλαγή της γενικής διεύθυνσης του ΣΕΤΕ ενέκρινε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου. Ύστερα από δύο χρόνια επιτυχούς πορείας, ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Την θέση αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αμβράζης, μέχρι σήμερα, Γενικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αλέξανδρος επέτυχε τους στόχους ανάπτυξης του Συνδέσμου και συνέβαλε ενεργά από τη θέση του στην ενίσχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας που διέπει σήμερα το σύστημα του ΣΕΤΕ και των εργαλείων του, της Marketing Greece και του ΙΝΣΕΤΕ. Εκ μέρους του ΔΣ, τον ευχαριστώ θερμά που συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματος μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Ο Γιώργος, με την πολυετή του εμπειρία στον τομέα, αναλαμβάνει τη νευραλγική αυτή θέση σε μία κρίσιμη περίοδο για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Τόσο το ΔΣ του ΣΕΤΕ όσο και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».      

undefined 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο