Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Εκδήλωση Περιφέρειας Κρήτης – ΣΕΤΕ: Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό

Με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργειών, μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα συναντήσεις του Συνδέσμου με φορείς τουρισμού της Κρήτης, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2016, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Συνέργειες Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα». Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης. Στις κεντρικές ομιλίες, τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, τόνισαν το γεγονός ότι οι καταλύτες για την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρήτης ως τουριστικό προορισμό είναι η συνεργασία και η συλλογικότητα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, μέλη του ΣΕΤΕ, αλλά και εκπρόσωποι φορέων τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, σήμερα, Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη εργασίας στα Χανιά, με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΤΕ και τοπικών φορέων, όπου και συζητήθηκαν τόσο τα ζητήματα που προκύπτουν από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, όσο και οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Για να δείτε την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή της MarketingGreece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, πατήστε εδώ.       

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο