Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Δράσεις για την Τουριστική Προβολή της Αθήνας

O Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού και του πρωταγωνιστικού ρόλου που διαδραματίζει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υλοποίησε 5 Δράσεις για την Τουριστική Προβολή της Αθήνας.

 

Μελέτη Στόχευσης, Μεθοδολογίας και E-listening

Βάση των αποτελεσμάτων του Elistening & Reputation Analysis, εκπονήθηκε μελέτη που αποτέλεσε τη στρατηγική βάση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ψηφιακής καμπάνιας για την Αθήνα.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, World Cities Day η Αθήνα, στις 31 Οκτωβρίου γιόρτασε τις απεριόριστες επιλογές της. Ο ΣETE μαζί με το Δήμο Αθηναίων αγκάλιασε το Θεσμό της Παγκόσμιας Ημέρας πόλεων και η πόλη μεταμορφώθηκε σε μια απέραντη πλατφόρμα εκδηλώσεων και εορτασμών. Προσκλήθηκαν influencers και media του εξωτερικού, και υλοποιήθηκαν εργαλεία όπως campaign page, video, creatives. Το αποτέλεσμα της καμπάνιας οδήγησε σε πάνω από 20.000.000 #Impressions.

 

This is Athens! Accessible     

H εφαρμογή This is AthensAccessible είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά με λειτουργικό android και ios. Η εφαρμογή απευθύνεται στους επισκέπτες των Αθηνών με κινητικές δυσκολίες και παρέχει πληροφορίες προσβασιμότητας στους τομείς του Πολιτισμού, της Μετακίνησης, της Διαμονής και των Παραλιών, σε ελληνικά και αγγλικά.

 

Athens On

Στόχος του έργου είναι η προβολή της αυθεντικής και ανεξερεύνητης εικόνας της Αθήνας μέσα από 10 βίντεο και φωτογραφικό υλικό. To οπτικοακουστικό υλικό λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τον επισκέπτη, αναδεικνύοντας την πόλη ως City Break, όλες τις εποχές του χρόνου, τονίζοντας την διαφορετικότητα, τη ζωντάνια και τον πλούτο της με μια φρέσκια, νέα ματιά. Παρουσιάζεται το 24ωρο της Αθήνας σε διάθεση Intenseή Relax, για τον επισκέπτη αλλά και τον επαγγελματία του τουρισμού. 

 

This is Athens! Promenades 

Πρόκειται για την εφαρμογή εμπειριών μέσα από θεματικές «προτάσεις – διαδρομές», στους τομείς του Πολιτισμού, της Διασκέδασης και του Ηλιου/θάλασσας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά με λειτουργικό android και ios σε ελληνικά και αγγλικά.

 

Athens Inside

Πρόκειται για ψηφιακή πλατφόρμα ανάπτυξης περιεχομένου (tips) από τους ντόπιους ‘ειδικούς’ στην τουριστική εμπειρία της Αθήνας. 10 videos από 10 επαγγελματίες του Τουρισμού παρουσιάζουν την δική τους Αθήνα μέσα από τις προτάσεις (tips) και τη γνώση τους. Η ειδική εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά με λειτουργικό android και ios.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο