Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Δυναμική Παρουσία του Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων στην εκδήλωση με τους Τούρκους Τουριστικούς Πράκτορες

Δυναμικό παρόν έδωσε το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων στην πρώτη συνάντηση με Τούρκους TourOperators και τουριστικούς πράκτορες, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Αντιπεριφέρεια Τουρισμού κ Τουριστικής Προβολής, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, στην Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κος Νίκος – Φοίβος Καλούδης,  Στέλεχος του Γραφείου, παρουσίασε τα τρία (3) βίντεο της καμπάνιας “CorfuDiva” που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια σύμπραξης Marketing Greece και Eurobank, καθώς, και για πρώτη φορά στο κοινό, το  νέο video της καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που δημιούργησε η Marketing Greece. Ένα video για το σύνολο των Ιονίων Νήσων στο οποίο προβάλλεται το φυσικό περιβάλλον, τα αξιοθέατα, οι δυνητικές εμπειρίες και δραστηριότητες και το ανθρώπινο στοιχείο της περιοχής. Τέλος, έγινε αναλυτική παρουσίαση του www.discovergreece.com  με ειδική αναφορά στο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στη  Τουρκική γλώσσα και αφορά την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο