Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ με αφορμή τις επικείμενες εκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οφείλουμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα, υπευθυνότητα και συμμετοχή τις επικείμενες εκλογές. Το έργο της νέας Κυβέρνησης θα είναι κρίσιμο και δύσκολο. Πρέπει να εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα και να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την παραγωγική δομή της χώρας και να προτάξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, που θα δώσουν νέα ώθηση στην οικονομία μας. Ο Τουρισμός, όπως απέδειξε για ακόμα μια χρονιά, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους που θα συνεχίσει να συμβάλλει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει μια Κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη να υλοποιήσει άμεσα, με σταθερότητα και τόλμη, τα επόμενα βήματα που θα επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και θα ξαναδώσουν στον Ελληνικό λαό την αισιοδοξία του για το μέλλον».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο