Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Α.Ε. Προκόπιο Παυλόπουλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Α.Ε. Προκόπιου Παυλόπουλου, του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πλήρης ενημέρωση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με την πορεία του τομέα του τουρισμού και τις προοπτικές του 2017.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, δήλωσε σχετικά:

«Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι οι ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Ο Τουρισμός, ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας, όλα δείχνουν ότι και φέτος μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θέλω, σήμερα, να απευθύνω μία έκκληση στην Κυβέρνηση, να προχωρήσει τη συμφωνία με τους θεσμούς, ώστε να διαφυλαχθεί η ηρεμία και η καλή λειτουργία της χώρας.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η συμβολή του τουριστικού προϊόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά, δηλαδή να δώσει φέτος τουλάχιστον μια επιπλέον μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας. Ας το πάρουμε όλοι πολύ σοβαρά, πρόκειται για τεράστια και ίσως μοναδική ευκαιρία».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο