Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

This is the Athens World!: Η Αθήνα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων

7.000 wristbands, 10 bloggers από 6 διαφορετικές χώρες, περισσότερα από 400 φωτογραφικά posts

Σε πόλη του κόσμου ανέδειξε για μια ακόμα φορά την Αθήνα ο ΣΕΤΕ με την πρωτοβουλία “ThisistheAthensWorld!”, που υλοποίηθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων – ACVB.

Στο πλαίσιο του εορτασμού του θεσμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων» των Ηνωμένων Εθνών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, οι επισκέπτες της Αθήνας είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, να γνωρίσουν από κοντά την πολύπλευρη προσωπικότητα της πόλης και το πλήθος των επιλογών που προσφέρει ως ένας σύγχρονος και ζωντανός CityBreak προορισμός.

«Διαβατήριο» για αυτή τη μοναδική εμπειρία αποτέλεσε το ειδικό βραχιολάκι (wristband) του “ThisistheAthensWorld” που παρείχε στους επισκέπτες ειδικά προνόμια για να απολαύσουν κορυφαίες γεύσεις, να ξεναγηθούν στα αριστουργήματα του ελληνικού πολιτισμού και να ζήσουν την εμπειρία της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής. Παράλληλα, ειδικά σχεδιασμένα street events, όπως η επίδειξη παραδοσιακών χορών στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το swing dancing party στην Ερμού, μετέδωσαν όχι μόνο τον παλμό της Αθήνας αλλά και το μήνυμα ότι ένα Σαββατοκύριακο δεν είναι ποτέ αρκετό για να ζήσει κανείς τη μοναδικότητα της πόλης.  

Προσκεκλημένοι σε αυτή την ιδιαίτερη για την Αθήνα ημέρα, ήταν influencers της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας, που έζησαν τις εμπειρίες που προσφέρει η Αθήνα και τις μοιράστηκαν με το κοινό τους. Προερχόμενοι από τη Γερμανία, Αγγλία, Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία, οι influencers διέδωσαν σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου τον ενθουσιασμό τους για την παγκόσμια Αθήνα, τη σύγχρονη πόλη που ισορροπεί αρμονικά μεταξύ κλασικής τέχνης και street art, αρχαίου πολιτισμού και urban τρόπου ζωής, παραδοσιακών γεύσεων και καινοτόμου γαστρονομίας, φυσικής ομορφιάς και έντονης αστικής ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα links:

website: www.theathensworld.com

hashtag: #TheAthensWorld

video: https://youtu.be/_0vTT0AUnT4

teaser video: https://www.youtube.com/watch?v=-1C4_xDnlkY&feature=youtu.be.

undefined
undefined

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο