Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Το Discover Greece «κλείνει» τα 2 του χρόνια και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του!

undefinedundefinedΠέρασαν κιόλας δυο εκπληκτικά χρόνια από τότε που το DiscoverGreece ξεκίνησε το ταξίδι του με συνεπιβάτες, σε κάθε του σταθμό, εσάς.

Ένα ταξίδι, με «ανοιχτό εισιτήριο επιστροφής και προορισμού», γεμάτο αναμνήσεις που σήμερα μας οδηγούν πίσω στο χρόνο. 

Στις 11 Φεβρουαρίου 2014, το ταξίδι του Discovergreece.comξεκίνησε με μοναδική «αποσκευή» μια μικρή υπόσχεση προς εσάς: Κάθε μέρα και με κάθε τρόπο να σας ανοίγουμε ένα παράθυρο για να δραπετεύετε, έστω και λίγο, έστω και νοητά,  σε κάποια ξεχωριστή γωνιά της Ελλάδας.

Εμπειρίες, στιγμές, γεύσεις, άνθρωποι, παραλίες, τοπία, εντυπωσιακά χρώματα, ιστορία, μύθος. Από τους κλασικούς προορισμούς που εξερευνήθηκαν σαν να ήταν η πρώτη φορά, μέχρι τους κρυμμένους θησαυρούς που ήρθαν στην επιφάνεια. Εκατοντάδες ιστορίες, χιλιάδες εικόνες, δεκάδες vide oπου όλα μαζί αφηγούνται την πραγματική Ελλάδα.

Οι καμπάνιες που υλοποιήσαμε, μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια, ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση και πρόκληση να ανακαλύψετε εκατοντάδες λόγους για να επισκεφθείτε όλους εκείνους τους υπέροχους προορισμούς της χώρας μας.

Σας ζητήσαμε να δηλώσετε Im an Athenian για να σας μυήσουμε στην πολύπλευρη προσωπικότητα της ευρωπαϊκής μητρόπολης και για να μάθουμε μαζί τους επισκέπτες της πόλης να μιλάνε την γλώσσα της. Η Θεσσαλονίκη κατέκτησε τις καρδιές μας με το Thessaloniki Big Heart, η Κέρκυρα πρωταγωνίστησε, δικαιωματικά, ως Spotlight Diva, και η Στερεά Ελλάδα μαγνήτισε τα βλέμματα, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν, ανακαλύπτοντας σε αυτήν την αναζωογονητική ισορροπία που πηγάζει από την  Πηγή Ζωής. Φυσικά, το μυθικό ελληνικό καλοκαίρι Happening Now και παραμένει σταθερή αξία στη συνείδηση μας, ενώ η εξωτική Χαλκιδική Mirage in the Med μας πρόσφερε μια ακόμα αφορμή για ονειρικές αποδράσεις.

Μέσα από αυτό το ταξίδι έχουμε αποκτήσει σήμερα μια social media οικογένεια που έχει φθάσει τα 700.000 μέλη. Είστε εσείς που με κάθε like, share και comment, λειτουργείτε ως πρεσβευτές της χώρας μας.

Έως σήμερα εκατομμύρια χρήστες έχουν ξεναγηθεί στους προορισμούς της Ελλάδας μέσα από τις 7.500.000 περιηγήσεις που έχουν σημειωθεί στις σελίδες του DiscoverGreece. Είστε εσείς που μας δίνετε δυναμική και κίνητρο για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Μέχρι σήμερα έχετε αλληλεπιδράσει με ενθουσιασμό 4.100.000 φορές για το περιεχόμενο που μοιραστήκαμε μαζί σας ανεβάζοντας το totalFacebookreach στα 160.000.000 εκατομμύρια. Είστε εσείς που μας οδηγήσατε σε βραβεύσεις εντός και εκτός συνόρων.

Η διαδρομή λοιπόν μέχρι σήμερα ήταν όντως ένα ταξίδι. Τα γενέθλια όμως δεν είναι μόνο ανασκόπηση όσων πέρασαν, αλλά ευχές για όσα θα έρθουν.

Ευχές για να ξεπεράσουμε το 1 εκατομμύριο fans μέσα στον χρόνο και για να συνεχίσετε να μας συντροφεύετε σε κάθε ιστορία, καμπάνια, post και ιδέα που δημιουργούμε, χτίζουμε και μοιραζόμαστε!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 2 χρόνια του DiscoverGreece!

Ταξιδέψτε μας με «εισιτήριο» το #CelebrateDG στα μέρη της Ελλάδας που εσείς αγαπάτε περισσότερο και ελάτε να διαδώσουμε, μέσα από τα social media και σε όλον τον κόσμο την ομορφιά της χώρας μας!

Χρόνια μας Πολλά!!  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο