Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

1ο SETE Tourism Crowdhackathon Καινοτομώντας στον τομέα του τουρισμού

Στη διοργάνωση του 1ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό προχωρά ο ΣΕΤΕ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού και του πρωταγωνιστικού ρόλου που διαδραματίζει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Η Εκδήλωση με θέμα: “SETE Tourism Crowdhackathon, Innovating with Open Data” θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, επαγγελματίες του τουρισμού, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές και φοιτητές  και γενικότερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να συμβάλουν ενεργά στη δημιουργία εφαρμογών που συντελούν στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού, βελτιώνουν τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες και συμβάλλουν στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται επίσης να συμμετέχουν ενεργά φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας ανοιχτά δεδομένα (OpenData) σε τομείς σχετικούς με τον τουρισμό.

Στόχος του 1ου SETE Tourism Crowdhackathon είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και χρήσιμα εργαλεία, καινοτόμες εφαρμογές και μεθοδολογίες υψηλής προστιθέμενης αξίας ώστε να εξελιχθούν και να χρησιμοποιούνται από Mέλη του ΣΕΤΕ καθώς και από κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο