Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

14ο Συνέδριο ΣΕΤΕ – Πρόγραμμα Πρώτης Ημέρας

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

«Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας» είναι το θέμα του 14ου Συνεδρίου ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 19 και Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, το Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα επικεντρώσει τη θεματολογία του στις παγκόσμιες τάσεις και τις απαραίτητες αλλαγές τις οποίες ο τομέας του τουρισμού θα πρέπει να αφουγκραστεί και να αφομοιώσει και θα παρουσιάσει τα σημαντικά αποτελέσματα της στρατηγικής συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όσον αφορά στην προώθηση του προορισμού της Αθήνας. Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του αναλυτικού προφίλ των πελατών του ελληνικού τουρισμού αλλά και το πώς μπορούμε να ενώσουμε τον τομέα με τους ανθρώπους του, μέσω των προγραμμάτων εκπαίδευσης του SETE Training. 

Στις εργασίες της πρώτης ημέρας του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικά στελέχη από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα όπως ο κ. George Panayotis, President & CEO, MKG Group, ο κ. Ανδρέας Γεννηματάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων / Αντιπρόεδρος ΕΑΤΑ, ο κ. Αλέξιος Γαληνός, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΑΤΑ, ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής Marketing Greece, o κ. Άρης Ίκκος, Επιστημονικός διευθυντής, ΙΝΣΕΤΕ και η κα. Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης, ΙΝΣΕΤΕ.

Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο της πρώτης ημέρας θα είναι ο κ. Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την ατζέντα όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Χορηγοί Συνεδρίου

SETE Partners

Aegean Airlines, Eurobank

Χορηγός Γεύματος & Δείπνων

Goldair

Χορηγοί

Cisco, Google, HP Pylones, Samsung Business, Volvo Hellas

Υποστηρικτές

Athens International Airport, British Council, Cyta, Ecolab, ELIT Language Services, Jacobs Douwe Egberts, KPMG, Noisis, Taxiplon, Tuv Austria Hellas, Διαδικασία Α.Ε., Κτήμα Ράπτης, Σεμέλη

Χορηγοί Επικοινωνίας

Greek Travel Pages, Hellenic Sun Editions, Tornos News, Tourist Guide of Greece, Travelling News, Χρήμα & Τουρισμός, Όμιλος Real, 11η HORECA 2016

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο