Γιώργος Αμβράζης

Γιώργος Αμβράζης

Ο Γιώργος ανέλαβε το 2015 τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ και από τον Σεπτέμβριο 2020 έχει καθήκοντα Συμβούλου Προέδρου. Από το 2007 ήταν Γενικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και παράλληλα, από το 2013 έως και το 2018, Διοικητικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει στα Δ.Σ. Οργανισμών (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Οργανισμός Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (EΛΙΝΥΑΕ)), ως εκπρόσωπος των φορέων του Τουρισμού και είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αθήνας και έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος διοίκησης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και ομίλους στους τομείς του Εμπορίου και του Τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο