To γνωστό εστιατόριο bakù του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με νέες γευστικές προτάσεις.
Στη κουζίνα, ο chef Παναγιώτης Γιακαλής δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις.
Δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα επιλέγοντας εγχώρια προϊόντα και εκλεκτές πρώτες ύλες. Δίνει έμφαση στην απλότητα και τη λεπτομέρεια και παντρεύει, με το προσωπικό μοναδικό του ύφος, τη μεσογειακή με τη διεθνή κουζίνα.
Δοκιμάστε τα χειροποίητα ζυμαρικά σε κρέμα κρητικής μυζήθρας με κόκορα κρασάτο ή το κριθαροτό παντζαριού με καπνιστό σκουμπρί Χαλκιδικής και ελαφριά κρέμα σκόρδου.
Η εμπλουτισμένη wine list περιέχει κρασιά από ΄Ελληνες παραγωγούς χωρίς να λείπουν επιλεγμένες ετικέτες από διεθνείς αμπελώνες.
Τιμές €38-45/ άτομο