Τα νέα των μελών μας

Suitel AΕ: Αποκλειστική Συνεργασία της Suitel με το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, το οποίο έχει συνδέσει την παρουσία του με την ιστορική διαδρομή της πόλης, άνοιξε ξανά τις πύλες του, επιλέγοντας την Suitel ως αποκλειστικό συνεργάτη για την επιλογή των ξενοδοχειακών καλλυντικών του.

Όσοι λοιπόν επιλέξουν μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου για την διαμονή τους, χάρη στην ολοκληρωμένη πολυτελή σειρά προϊόντων ενός εκ των κορυφαίων οίκων, αυτή του «Thierry Mugler- Paris», πρόκειται να ζήσουν ένα μοναδικό τελετουργικό χαλάρωσης & ευεξίας.

Η ομώνυμη σειρά είναι εμπνευσμένη από το συλλεκτικό άρωμα «Cologne Thierry Mugler”, (το οποίο συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα της Ευρώπης). Χάρη στα συστατικά υψηλών προδιαγραφών που περιέχει και στον πρωτότυπο σχεδιασμό σε σχήμα όστρακου, η σειρά προσφέρεται πλήρης μέσα στο μπάνιο σε πολυτελή μεταλλικό δίσκο με ανάγλυφο το όνομα του οίκου, ικανά να αναδείξουν την αίγλη των δωματίων.

Eξίσου όμως και στα standards δωμάτια, ο επισκέπτης πρόκειται ν’ ανακαλύψει την γνωστή ξενοδοχειακή σειρά spa της «Get Fresh» από την California, μία πετυχημένη φόρμουλα η οποία συνδυάζει φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων. Η σειρά επαναλανσαρίστηκε μόλις φέτος μ’ έναν πολύ δυναμικό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Η Suitel έχοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο καλλυντικών οίκων διαφορετικής φιλοσοφίας, σπάνιων αρωμάτων και συστατικών και μία μακρόχρονη επιστημονική και κοσμητολογική τεχνογνωσία, διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κάθε ξενοδόχος μπορεί να εντοπίσει καλλυντικά, που αντανακλούν απόλυτα την ταυτότητα του ξενοδοχείου και δημιουργούν αυθεντικές ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

    
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο