Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα μουσικής και πρώτη μέρα του καλοκαιριού, επέλεξαν οι συνδιοργανωτές του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας για να κλείσουν τη σειρά των διαδοχικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 21 Μαΐου και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων διαγωνισμούς μαγειρικής, συνέδριο με θέμα τρόφιμα στην αρχαιότητα, wine tasting, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, λογοτεχνικά café.
Η γιορτή λήξης του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Καράβι, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Sofitel κάτω από το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού με πανοραμική θέα τα μεσόγεια και την ολοφώτιστη έκταση του αεροδρομίου παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και της γαλλικής κοινότητας της Ελλάδας.