Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Στην έκθεση ITB στο Βερολίνο

 

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην  διεθνή τουριστική έκθεση ITB στο Βερολίνο στις 5-9 Μαρτίου 2014. Η έκθεση αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς συμμετέχουν 190 χώρες, 11.000 εκθέτες σε 2.500 περίπτερα σε χώρο 160.000 τμ. και πάνω από 170.000 επισκέπτες.

Το stand του Porto Carras Grand Resort επισκέφτηκαν τόσο παλαιά παραδοσιακά τουριστικά πρακτορεία για αναβάθμιση των ήδη υφισταμένων συνεργασιών μας, όσο και νέα για νέες συνεργασίες, ενώ η παρουσία του Γερμανικού κοινού ήταν μεγάλη όπως και η αγάπη τους για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Χαλκιδική.

Η Χαλκιδική εντάσσεται «ψηλά» στις επιλογές των Γερμανών τουριστών καθώς εκτιμάται ότι θα είναι φέτος ωφελημένη από τον αυξημένο αριθμό προκρατήσεων και αεροπορικών εισιτηρίων προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Το Porto Carras Grand Resort με τη διαρκή παρουσία του σε όλες τις εκθέσεις υψηλού ενδιαφέροντος έχει στόχο να αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως  π.χ. γαστρονομίας, συνεδριακού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού, διοργάνωσης ιππικών αγώνων  και άλλων.

Το συγκρότημα Porto Carras άλλωστε διαθέτει όλες τις υποδομές που το καθιστούν το νούμερο ένα προορισμό για τους τουρίστες των Βαλκανίων και όχι μόνο! Το Porto Carras Grand Resort, το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, βραβευμένο εννέα φορές από το Condé Nast Traveller, αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική, παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa. Επιπλέον, διαθέτει ένα διεθνών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, μία ιδιωτική Μαρίνα με 315 θέσεις ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο της Βόρειας Ελλάδος, Ιππικό Όμιλο, Tennis Club εννέα γηπέδων, Καταδυτικό Όμιλο, Ναυτικό Όμιλο και επίσης το μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδος. Το συγκρότημα επίσης περιλαμβάνει 3 ελικοδρόμια και 2 υδατοδρόμια .

Με στόχο την διαρκή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της δημιουργίας μιας μοναδικής εμπειρίας στο κάθε πελάτη το Porto Carras Grand Resort επιδιώκει και πετυχαίνει τις πιο αποδοτικές συνεργασίες με τουριστικούς φορείς καθιστώντας το έτσι τον ασφαλέστερο, μοναδικής ομορφιάς τουριστικό προορισμό!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο