Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Επιτυχημένη παρουσία του Porto Carras Grand Resort κατά τη διάρκεια της χορηγίας του στη διοργάνωση «Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014»

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 23 – 25 Οκτωβρίου, από τον δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, (ΕΑΤΑ) & το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB).

Για τρεις ημέρες εκατοντάδες ταξιδιωτικοί bloggers, τουριστικοί συντάκτες, συγγραφείς, παράγοντες και επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής αγοράς βρέθηκαν στην Αθήνα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Ελλάδας ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Το Porto Carras Grand Resort ως χορηγός της TBEX Europe 2014, έτυχε πρωτοφανούς προσέλευσης στο stand του από τους ταξιδιωτικούς bloggers που συμμετείχαν στην έκθεση, με πλήθος συναντήσεων με τους εκπροσώπους του συγκροτήματος και πέρα των προγραμματισμένων networking meetings. Τους δόθηκε έτσι η δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το συγκρότημα αλλά και να διερευνήσουν τον τρόπο συνεργασίας με το υπερπολυτελές, μοναδικής ομορφιάς resort.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι bloggers ενθουσιασμένοι από το online φωτογραφικό και άλλο υλικό του Porto Carras στα social media επιδόθηκαν σε πλήθος “shares”, “likes” και “tweets” αναδεικνύοντάς μας ως ένα από τους προορισμούς που δεν θα παραλείψουν να επισκεφτούν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο