Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair SA: Συμφωνία συνεργασίας Tarom – Goldair Handling

Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες των Βαλκανίων, η Ρουμανική TAROM, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της TAROM στα 5 μεγαλύτερα Ελληνικά αεροδρόμια.

Η TAROM πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το Βουκουρέστι και η συνεργασία της με την Goldair Handling ήδη ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2009.
 
Ο κ. Ανδρέας Φωτάκης, Εμπορικός Διευθυντής τής Goldair Handling, τόνισε ότι “είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που η Tarom μας εμπιστεύτηκε την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεών της στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών μας. Την καλοσωρίζουμε στην Goldair Handling”.

Η Goldair Handling, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε άδεια για ολοκληρωμένη επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, δραστηριοποιείται στα 5 μεγαλύτερα Ελληνικά αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου και Κέρκυρας.  Κατέχει μερίδιο αγοράς πάνω από 50% στην Αθήνα και 38% συνολικά στα πέντε απελευθερωμένα αεροδρόμια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο