Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Goldair SA: Συμφωνία συνεργασίας Tarom – Goldair Handling

Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες των Βαλκανίων, η Ρουμανική TAROM, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της TAROM στα 5 μεγαλύτερα Ελληνικά αεροδρόμια.

Η TAROM πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το Βουκουρέστι και η συνεργασία της με την Goldair Handling ήδη ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2009.
 
Ο κ. Ανδρέας Φωτάκης, Εμπορικός Διευθυντής τής Goldair Handling, τόνισε ότι “είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που η Tarom μας εμπιστεύτηκε την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεών της στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών μας. Την καλοσωρίζουμε στην Goldair Handling”.

Η Goldair Handling, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε άδεια για ολοκληρωμένη επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, δραστηριοποιείται στα 5 μεγαλύτερα Ελληνικά αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου και Κέρκυρας.  Κατέχει μερίδιο αγοράς πάνω από 50% στην Αθήνα και 38% συνολικά στα πέντε απελευθερωμένα αεροδρόμια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.