Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ ΑΕ: Νέα εποχή για το Astir Magazine

Το Astir Magazine είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ!

Μετά από ένα διάστημα τριών μηνών εντατικής δουλειάς και με τη «σφραγίδα» πλέον της KSD, το ιστορικό περιοδικό της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, γύρισε σελίδα.

Ριζικά ανασχεδιασμένο, το περιοδικό, έχει αποκτήσει νέα αισθητική και σύγχρονο lay out, που αναδεικνύουν την πλούσια θεματολογία, αλλά και το καλαίσθητο φωτογραφικό του υλικό.

«Υπεύθυνη» για αυτή την αλλαγή και τη νέα «ταυτότητα» του Astir Magazine είναι η εταιρία KSD, η οποία με «προίκα» της την πολύχρονη εμπειρία στην έκδοση περιοδικών, ανέλαβε την ευθύνη της επανέκδοσής του. Η ομάδα των ανθρώπων της εταιρίας, σε απόλυτη συνεργασία με το team των ανθρώπων που «δούλευε» το περιοδικό τόσα χρόνια, υπό την Αναστασία Παρετζόγλου και τα στελέχη του Αστέρα, υπό τον Λευτέρη Βαρέλη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το νέο Astir Magazine.

Kαι το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια. 

Με το φιζίκ «μεγάλου» περιοδικού, το Astir Magazine, στις σελίδες του φιλοξενεί συνέντευξη της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του διεθνή Έλληνα, Γιώργου Χωραφά.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, η κα. Αφροδίτη Παναγιωτάκου, μας συστήνει τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και γνωστοί chefs μας μιλούν για τα μυστικά της gourmet κουζίνας.

Ακόμη, στο νέο, ανανεωμένο τεύχος του Astir Magazine μπορεί κανείς να διαβάσει για μόδα, να ανακαλύψει τα πιο in στέκια της Αθήνας, να γνωρίσει το Astir Palace Resort, αλλά και τη μυστηριώδη και ατμοσφαιρική Λίμνη της Βουλιαγμένης.

   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο