Τα νέα των μελών μας

Global Media: Aeroflot

 


Το 2012 οι Ρώσοι τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο άτομα (από 650.000 αφίξεις το 2011). Αν επαληθευθεί η πρόβλεψη του υφυπουργού κ. Γ. Νικητιάδη στο Capital.gr, η Ελλάδα θα έχει υποδεχθεί το 10% των Ρώσων τουριστών.

Η ρωσική αγορά αποτελούσε, αποτελεί και σίγουρα θα αποτελεί  μια από τις πιο βασικές αγορές-στόχους για τον Ελληνικό τουρισμό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η αεροπορική εταιρεία Aeroflot θα πραγματοποιήσει (όπως κάνει τα τελευταία 4 χρόνια) ένα αφιέρωμα στην Ελλάδα στο in-flight περιοδικό της Aeroflot magazine.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα 6-8 σελίδων θα παρουσιαστούν σημαντικοί προορισμοί για τους Ρώσους επισκέπτες όπως Κρήτη, Μύκονος, Κως, Ρόδος και Κέρκυρα και θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια στοχευμένη διαφήμιση στη Ρωσική αγορά.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του in-flight περιοδικού της, το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Impact Media LTD – μέλος του Ομίλου Global Network (www.global-network.gr), του μεγαλύτερου ανεξάρτητου Ομίλου παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα, ο οποίος έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του Ελληνικού Τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας, δίνει μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο