Τα νέα των μελών μας

Cyan Group of Hotels: Μέτρα κατά του Covid-19

undefined

 

 

Η CYAN GROUP OF HOTELS και με τα Ξενοδοχεία της  Apollonia Beach Resort & spa, Santa Marina Resort & Sitia Resort & Spa με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωναιού SARS-CoV-2 με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ο Όμιλος μας από την πρώτη εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες όλων των αρμοδίων Αρχών αναφορικά με τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η υγεία των πελατών μας, των συνεργατών μας και των εργαζομένων μας. Για αυτό με ψυχραιμία και σοβαρότητα λάβαμε, ήδη από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Ελλάδα , σειρά προληπτικών μέτρων σε όλα τα Ξενοδοχεία μας.

undefined

Οργανώσαμε Δυο σεμινάρια στο προσωπικό Νέος Κορωναίος COVID -19 πρόληψη και αντιμετώπιση, από Δρ Παπαδάκη Αντώνιο Αν. Προϊστάμενος Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής, και Καθαρισμός και απολύμανση  δωματίων και κοινοχρήστων χωρών από τον Κωστάκη Γιάννη –Χημικό Υπεύθυνο Diversey, δόθηκαν οδηγίες πρόληψης, καθώς και οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ασθένειας.

undefined

Τα Ξενοδοχεία μας διαθέτουν κατάλληλο εξοπλισμό (μάσκες, γάντια αντισηπτικά, Θερμόμετρα υπερύθρων) ενώ Έχουμε δώσει αναλυτικές οδηγίες στους εργαζομένους μας να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις και έχουμε εφαρμόσει ήδη σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας με εξ αποστάσεως εργασία για το διοικητικό προσωπικό της εταιρείας μας.

undefined

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ακολουθώντας τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και των Αρχών, σύντομα να είμαστε σε θέση να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο