Τα νέα των μελών μας

BCA College: Όταν το σωστό Management απογειώνει τη Φιλοξενία | Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τους Σπουδαστές του Hospitality and Tourism Management του BCA College

Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο BCA College (BCA) τη Δρ. Ευαγγελία Μαρινάκου και τον Δρ. Χαράλαμπο Γιουσμπασόγλου, από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Bournemouth University, οι οποίοι πραγματοποίησαν ένα δυναμικό και άκρως διαδραστικό Workshop που ολοκληρώθηκε με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους σπουδαστές του Hospitality and Tourism Management του BCA College.

Παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα της εκπαιδευτικής θεματικής που αφορούσε το διοικητικό έργο και την ηγεσία στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κλάδο της φιλοξενίας, οι φοιτητές του Τουριστικού Τμήματος συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δείχνοντας ουσιαστική κατανόηση των προκλήσεων του κλάδου, αλλά και των επαγγελματικών προοπτικών που προσφέρει.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δρ. Ευαγγελία Μαρινάκου και τον Δρ. Χαράλαμπο Γιουσμπασόγλου για την εξαιρετική τους παρουσία και συνεργασία.

Στόχος μας είναι η προσφορά εκπαιδευτικών δράσεων που συνδέουν την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική εφαρμογή της, καθώς και την ποιοτική τουριστική εκπαίδευση με την πραγματική τουριστική αγορά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.