Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Ιδρυτική Συνάντηση και Συγκρότηση ΔΣ του νέου Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης

 

Με την υπογραφή του Ιδρυτικού Καταστατικού και την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου 2014 η Γενική Συνέλευση του νεοσύστατου Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, με διακριτικό τίτλο «Thessaloniki Convention Bureau».

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο εγχείρημα για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού και τη συστηματική διεκδίκηση της διοργάνωσης ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων στην πόλη.

Το Thessaloniki Convention Bureau είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με στόχο την ανάπτυξη, διαχείριση και προβολή του συνεδριακού προϊόντος της πόλης, λειτουργώντας ως σημείο αναφοράς για την προσέλκυση συνέδρων στη Θεσσαλονίκη.

Η σύνθεση του ΔΣ:

Πρόεδρος: Δέσποινα Αμαραντίδου, Γενική Διευθύντρια ARTION Conferences & Events

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος,  Διευθύνων Σύμβουλος Domotel AE

Γενικός Γραμματέας: Βίκυ Παπαδημητρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Symvoli Conference and Cultural Management

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Χάρης Νεοφυτίδης, Γενικός Διευθυντής The Met Hotel

Ταμίας: Κωνσταντίνα Μαμαδά, Γενική Διευθύντρια Porto Palace Hotel

Μέλος: Γιάννης Ασλάνης, Γενικός Διευθυντής Mediterranean Palace Hotel

Μέλος: Σπύρος Πέγκας, Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής ΑΕ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο