Τα νέα των μελών μας

Anatolia Hospitality: Rebranding Anatolia Hospitality – We are our people

undefined

 

Η Anatolia Hospitality κάνοντας την παρθενική της ανανεωμένη εμφάνιση στην έκθεση τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη και στη 100% HotelShow, στην Αθήνα, σας παρουσιάζει με μεγάλη της χαρά, την νέα εταιρική της ταυτότητα. 

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας ακολουθούμε μια φιλοσοφία που αναδεικνύει τις προσπάθειες και το πάθος πολλών ετών για τη δημιουργία ενός καινούριο concept στην ελληνική φιλοξενία με σύγχρονο minimal design, νέες τάσεις μάρκετινγκ αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Δίνοντας έμφαση στο σημαντικότερο & βασικότερο πυρήνα λειτουργίας της εταιρείας μας, αναδεικνύουμε την κινητήριο δύναμη μας…

η οποία δεν είναι άλλη από το προσωπικό μας. 

undefined

Γνωρίστε, λοιπόν, την Ελίνα από το τμήμα κρατήσεων, τη Χριστίνα από το τμήμα marketing, τη Διονυσία από τις Anatolia villas, το Νίκο – Chef μας, τον Ιορδάνη και τον Αντώνη από το τμήμα της υποδοχής και πολλούς ακόμη που με την καλοσύνη τους και το χαμόγελο τους, στόχο έχουν να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. 

Σήμερα ο όμιλος περιλαμβάνει 2 city hotels σε Θεσσαλονίκη & Κομοτηνή (Anatolia Hotels Thessaloniki– Anatolia Hotels Komotini), βίλες και πολυτελή διαμερίσματα σε Κυκλάδες (Senses Villas & Suites – Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στο Ιόνιο (Villa Veneziano) καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT. 

Στόχος της Anatolia Hospitality είναι η ανάπτυξη του ομίλου είτε μέσω νέων συμβάσεων διαχείρισης (management), είτε με τη δημιουργία δικτύου franchises ξενοδοχείων και νέων ιδιοκτησιών ή ενοικιασμένων καταλυμάτων. Όλα αυτά παραμένοντας πιστά στις βασικές της αρχές και στις παραδοσιακές βασικές αξίες της Φιλοξενίας, για τις οποίες έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια.

Η Anatolia Hospitality έχοντας την συνεχή στήριξη «των δικών της ανθρώπων» σας καλεί να γίνεται μέλος της επιτυχημένης  ομάδας της και να ανακαλύψετε τις ιστορίες των ανθρώπων της, γιατί όπως αναφέρει και στην νέα της καινοτόμο διαφημιστική καμπάνια….. Οι ιστορίες των ανθρώπων μας είμαστε εμείς.

Γνωρίζοντας τους, μας γνωρίζετε καλύτερα. 

undefined 

#anatoliastories

#loveanatolia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο