Τα νέα των μελών μας

Aldemar Hotels & Spa:Γαλάζιες Σημαίες σε όλες τις ακτές του Ομίλου Aldemar

Οι παραλίες των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του Ομίλου Aldemar: Καβουράκια στη Ρόδο, Σκαφιδιάς στην Ολυμπία και οι 2 ακτές του Αγίου Γεωργίου στη Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκαν για 14η χρονιά, με τη γαλάζια σημαία, σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Με την απονομή της γαλάζιας σημαίας πιστοποιείται ότι οι παραλίες των ξενοδοχείων της Aldemar Hotels & Spa πληρούν τα κριτήρια που σχετίζονται με την ποιότητα των νερών κολύμβησης (με δειγματοληπτικές μετρήσεις), την περιβαλλοντική διαχείριση (καθαρισμός των ακτών, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, εγκαταστάσεις υγιεινής), την ασφάλεια – ναυαγοσωστική και την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Μare Verde, του Ομίλου, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε με την αργυρή διάκριση από τον Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης CRIndex.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο