Εκδηλώσεις

SETE Digital Workshops: Εξελίξεις στο myDATA & Εθνικά Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Το πρώτο SETE Digital Workshop για το 2024 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και επικεντρώθηκε σε 2 θεματικές ενότητες:

– Τρέχουσες Εξελίξεις από την εφαρμογή myDATA, με τον Λάμπρο Λαμπριανάκη, Μέλος της Ομάδας Εργασίας ΣΕΤΕ – myDATA, και Γενικό Διευθυντή HiT (Hospitality Integrated Technologies).

–  Αξιοποιώντας τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Ελλάδα, με την Αντιγόνη Τσίρου, Director, Tax & Legal Services, Research & Development and Government Incentives, PwC, και τη Ματίνα Μυκωνιάτη, Senior Manager, Research & Development and Government Incentives, PwC.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ενότητας παρουσιάστηκαν από τον Λάμπρο Λαμπριανάκη τα Παραστατικά Εσόδων που διαβιβάζουν τα Ξενοδοχεία στην Ψηφιακή Πλατφόρμα myDATA («Υπηρεσίες Διαμονής» και «Λοιπές Παροχές»), τι ισχύει και τι αναμένεται για τους νέους ΦΗΜ και τον τρόπο διασύνδεσής τους, καθώς και τι ισχύει για τους παρόχους («Τρόπος Διαχείρισης Παραστατικών»).

Δείτε την παρουσίαση εδώ.

Η 2η ενότητα εστίασε σε σημαντικά προγράμματα χρηματοδότησης, όπως τα προγράμματα ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τον Αναπτυξιακό Νόμο και τον Νόμο περί Στρατηγικών Επενδύσεων, αναδεικνύοντας τρόπους μέσα από τους οποίους μπορεί κανείς να επενδύσει για την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και την προώθηση των κλασικών αλλά και νέων τουριστικών προϊόντων. 

Δείτε την παρουσίαση εδώ.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 επαγγελματίες του τουρισμού, και τον συντονισμό ανέλαβε η Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια ΣΕΤΕ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο